Візи та посольства


Нідерланди

 


Нідерланди


Документи, які необхідно надати для подачі в консульство Нідерландів:

       1. Закордонний Паспорт.
АКУРАТНИЙ ЗАКОРДОННИЙ ПАСПОРТ (термін дії не менше 90 днів на момент виїзду з НІДЕРЛАДІВ) з наявністю вільної сторінки для візи. Не приймаються в консульстві паспорти порвані, залиті будь-якою рідиною, з відклеєними фотографіями. Фото в паспорті має максимально співпадати з зовнішнім виглядом туриста в даний час. Якщо людина кардинально змінила імідж (людина сильно схудла або навпаки, блондинка з довгим волоссям стала брюнеткою з коротким волоссям, чоловік з вусами і бородою поголив бороду, чоловік з густим волоссям постригся наголо) потрібно на сторінці Особливі відмітки вклеїти і завірити в ОВІРІ нове фото.
Якщо у туриста два діючих закордонних паспорти обов’язково просимо передавати обидва. Просимо не передавати паспорти, у яких закінчився термін дії, немає жодної вільної сторінки для вклеювання візи, також не передавати вирізані сторінки зі старих паспортів з раніше від'їзженими візами. Достатньо передати нам КОПІЇ даних документів. ВАЖЛИВО: за відсутності шенгенських віз за останніх 3 роки, можливий виклик на співбесіду в консульство Нідерландів. 

ПРОДОВЖЕНІ ПАСПОРТИ ТА ПАСПОРТИ З ПОДВІЙНИМИ ПРІЗВИЩАМИ НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ в роботу. 
 
       2.
Анкета Туриста (ОКРЕМА НА ВПИСАНИХ ДІТЕЙ) ()

      3. 
Розписка Туриста ()

       4. Останній лист 
Анкети Нідерландського Консульства () з власноручним підписом туриста в п.48. Увага! Потрібно поставити особистий підпис туриста в 48 пункті анкети. Підпис має бути чіткий, як в закордонному паспорті. Всі решта пункти заповнювати не потрібно!!!

       5. 
2 (дві) Кольорові фотографії (), що строго відповідають Вимогам Консульства Нідерландів до фотографії на візу. (НА ВПИСАНИХ ДІТЕЙ ТАКОЖ)
ВАЖЛИВО!!! Фотографії дітей, яким виповнилось 5 років повинні бути вклеєні в закордонний паспорт батьків, або ж діти повинні мати власний проїзний документ.  
       
       6. Копія внутрішнього паспорту всіх сторінок, навіть чистих.


       7. Копія свідоцтва про народження. Обов'язкова вимога переклад довідки на англійську мову, переклад довідки може бути у вільній формі.

       8. Копія свідоцтва про одруження. Обов'язкова вимога переклад довідки на англійську мову, переклад довідки може бути у вільній формі.

       9. Документи про фінансування поїздки: 
ЯКЩО ТУРИСТ ПРАЦЮЄ: 
а) Довідка з місця роботи із зазначенням окладу, посади, завірена оригінальною печаткою, на фірмовому бланку з усіма реквізитами компанії. У довідці обов'язкова фраза про те, що на період поїздки робоче місце і заробітна плата зберігається, а також фраза «довідка видана за місцем вимоги». Обов'язкова вимога надання довідки англійською мовою, переклад довідки може бути у вільній формі.
б) Довідка з банку про наявність поточного рахунку і стан засобів на рахунку або тревел чеки на суму 60 євро / день. Обов'язкова вимога надання поточного рахунку англійською мовою, переклад рахунку може бути у вільній формі.

ДЛЯ ПРИВАТНИХ ПІДПРИЄМЦІВ: 
а) копія свідоцтва про реєстрацію ПП та копія ліцензії або патенту НП. Обов'язкова вимога: переклад документів на англійську мову, переклад документів може бути у вільній формі.
б) Довідка з банку про наявність поточного рахунку і стан коштів на рахунку (приймається тільки довідка виписана на фізичну особу) або тревел чеки на суму 60 євро / день. Обов'язкова вимога надання поточного рахунку на англійською мовою, переклад рахунку може бути в задоволеній формі.
в) Довідка з податкової інспекції про доходи за останній звітний період. Обов'язкова вимога: переклад довідки на англійську мову, переклад довідки може бути у вільній формі. 

ДЛЯ ПЕНСІОНЕРІВ: 
а) Копія пенсійного посвідчення. Обов'язкова вимога переклад пенсійного посвідчення на англійську мову, переклад пенсійного посвідчення може бути у вільній формі
б) Довідка з банку про наявність поточного рахунку і стан засобів або тревел чеки на суму 60 євро / день. Обов'язкова вимога переклад довідки на англійську мову, переклад довідки може бути у вільній формі. 

ДЛЯ СТУДЕНТІВ І ШКОЛЯРІВ: 
для учнів: довідка з місця навчання. Обов'язкова вимога переклад довідки на англійську мову, переклад довідки може бути у вільній формі. У довідці повинна бути фраза про те що навчальний заклад не заперечує проти відсутності учня в навчальний період.
для студентів: довідка з місця навчання, ксерокопія студентського квитка (Обов'язково). Обов'язкова вимога переклад довідки і студентського квитка на англійську мову, переклад довідки і студентського квитка може бути у вільній формі. У довідці повинна бути фраза про те що навчальний заклад не заперечує проти відсутності учня в навчальний період.   

Спонсорські документи для цих категорій:
а) довідка з місця роботи із зазначенням окладу, посади, завірена оригінальною печаткою, на фірмовому бланку з усіма реквізитами компанії з фразою «Довідка видана за місцем вимоги». Обов'язкова вимога до довідки її переклад на англійську мову, переклад довідки може бути у вільній формі.
б) Довідка з банку про наявність поточного рахунку і стан засобів на рахунку або тревел чеки на суму 60 євро / день. Обов'язкова вимога надання поточного рахунку на англійською мовою, переклад рахунку може бути у вільній формі.
в) копія всіх сторінок українського паспорта спонсора.
г) нотаріально засвідчену заяву про спонсорство. Спонсорами можуть виступати тільки найближчі родичі. Обов'язкова вимога до спонсорства його переклад на англійську мову, переклад спонсорства може бути у вільній формі.

ДЛЯ ДОМОГОСПОДАРОК:   
а) довідка з банку про наявність поточного рахунку та стан коштів на рахунку або тревел чеки на суму 60 євро/день
або спонсорські документи :
б) довідка з місця праці із вказанням заробітної плати, посади, завірена оригінальною печаткою, на фірмовому бланку з усіма реквізитами компанії із фразою «довідка видана за місцем вимоги»,
в) копія усіх сторінок українського паспорта спонсора,
г) нотаріально завірена заява про спонсорство. Спонсорами можуть виступати лише найближчі родичі. 
 
       10. Консульський Збір.
(крім категорії громадян звільнених від сплати - пенсіонери, діти до 18 років, студенти стаціонарної форми навчання до 21 року - згідно договору про спрощення візового режиму)
СПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. ПРИ ВІДМОВІ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ.

ПІЛЬГОВІ КАТЕГОРІЇ
ПЕНСІОНЕРИ. 
Якщо пенсіонер надає копію пенсійного посвідчення, він не оплачує консульський збір. 

СТУДЕНТИ ДО 21 РОКУ: 
а) довідка з місця навчання, ксерокопія студентського (ОБОВЯЗКОВО)
б) довідка з місця праці із вказанням заробітної плати, посади, завірена оригінальною печаткою, на фірмовому бланку з усіма реквізитами компанії із фразою «довідка видана за місцем вимоги»,
в) довідка з банку про наявність поточного рахунку та стан коштів на рахунку або тревел чеки на суму 60 євро/день,
г) копія усіх сторінок українського паспорта спонсора,
д) нотаріально завірена заява про спонсорство. Спонсорами можуть виступати лише найближчі родичі. 

ДІТИ ДО 18 РОКІВ:
а) довідка з місця навчання
б) довідка з місця праці із вказанням заробітної плати, посади, завірена оригінальною печаткою, на фірмовому бланку з усіма реквізитами компанії із фразою «довідка видана за місцем вимоги»,
в) довідка з банку про наявність поточного рахунку та стан коштів на рахунку або тревел чеки на суму 60 євро/день,
г) копія усіх сторінок українського паспорта спонсора,
д) нотаріально завірена заява про спонсорство. Спонсорами можуть виступати лише найближчі родичі.
е) копія усіх сторінок українського паспорта обох батьків
є) ОРИГІНАЛ нотаріально завіреного дозволу
ж)
ОРИГІНАЛ свідоцтва про народження 


Особам до 18 років:
УВАГА!!!!
Згідно правил оформлення віз до Нідерландського королівства, діти тільки віком до 16 років можуть бути вписані в паспорт батьків. При досягненні дитиною 16 річного віку, дитина має ОБОВ'ЯЗКОВО мати свій проїзний документ. Проїзний документ має бути дійсний не менше 90 днів з моменту повернення дитини на Україну після закінчення туру.
НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ продовжені дитячі проїзні документи. В дитячому проїзному документі може бути тільки одна вільна сторінка для вклеювання візи, але має бути вільне місце на сторінках для штампів.
Зверніть увагу!!!! Сторінка Особливі відмітки НЕ використовується для вклеювання візи!!!
Якщо на момент поїздки дитині не виповнилось 18 років (є неповнолітньою дитиною), то при перетині кордону ОБОВ'ЯЗКОВО необхідно мати при собі ОРИГІНАЛ доручення на дитину, оформлений за вимогами прикордонних служб України.
Важливо! В нотаріальному дозволі повинно бути вказано:
- дати поїздки, плюс 2 дні до початку подорожі і 2 дні після закінчення туру;
- данні особи, на яку оформлений дозвіл (дата та місце народження, серія і номер українського паспорту, серія і номер закордонного паспорту, місце прописки);
- в дорученні має бути вказаний перелік країн перебування.

Кожна поїздка вимагає оформлення окремого доручення. Максимальний термін дії доручення 30 днів. Доручення, оформлене на термін дії 360 днів НЕ має юридичної сили для Прикордонних служб України.
Детальна інформація на
сайті прикордонної служби України.  

ПРОСИМО ДЛЯ ОСІБ ДО 18 РОКІВ ОФОРМЛЯТИ 2 НОТАРІАЛЬНО ЗАВІРЕНИХ ДОЗВОЛИ: ПЕРШИЙ ДЛЯ ПОДАЧІ В КОНСУЛЬСТВО , ДРУГИЙ ДЛЯ ПЕРЕТИНУ КОРДОНУ. ТАКОЖ ПРОСИМО ПЕРЕДАВАТИ ОРИГІНАЛ СВІДОЦТВА ПРО НАРОДЖЕННЯ ДЛЯ ПРЕД'ЯВЛЕННЯ В КОНСУЛЬСТВО  

ОСОБЛИВІ СИТУАЦІЇ:
Якщо у дитини батько або мати моряки, то доручення має бути оформлене згідно вимог Законодавства України. Не приймаються заяви, підписані капітаном корабля, так як вони не мають юридичної сили для прикордонних служб. Не приймаються Заяви, підписані капітаном корабля і завірені нотаріусом переклади даних заяв, так як вони не мають юридичної сили для прикордонних служб.
Якщо батьки, або один з батьків дитини знаходяться за кордоном, доручення має бути оформлене згідно вимог Законодавства України в Консульстві України в країні, де перебувають батьки.
Якщо один з батьків помер, потрібно: ДЛЯ КОНСУЛЬСТВА КОПІЮ свідоцтва про смерть. Для перетину кордону України, потрібно ОРИГІНАЛ або НОТАРІАЛЬНО завірену КОПІЮ свідоцтва про смерть.
Якщо один з батьків позбавлений батьківських прав, для КОНСУЛЬСТВА потрібно КОПІЮ Рішення Суду про позбавлення батьківських прав. Для перетину кордону України, потрібно ОРИГІНАЛ або НОТАРІАЛЬНО завірену КОПІЮ даного документу.
Якщо у дитини батько записаний зі слів матері (мати - одиначка). Потрібно для КОНСУЛЬСТВА КОПІЮ Довідки з РАГСУ про те, що батько записаний зі слів матері, а для КОРДОНУ ОРИГІНАЛ або НОТАРІАЛЬНО завірену КОПІЮ даної довідки.
ПРОХАННЯ!!!!! не передавати ОРИГІНАЛИ наведених вище документів 

Консульство залишає за собою право попросити надати будь – які інші додаткові документи, які підтверджують платоспроможність, працевлаштування і т.д. в процесі розгляду документів

Консульство Королевства Нидерланды на Украине

 

Адрес: 01901 Киев, ул. Тургеневская, 21
Тел(8 044) 216-19-05, 216-98-34
Факс (8 044) 216-81-05
Время работы: понедельник-пятница, 9:00-12:00 (прием документов)
16:30-17:00 (выдача документов)

Посольство Нидерландов в Украине расположено по адресу:
г. Киев, Контрактовая пл., 7
Телефон: +3 044 490-82-00
Факс: +3 044 490-82-09
Режим работы: понедельник - пятница 9:00-13:00, 14:00-17:00

Консульский отдел голландского посольства:
адрес: 01901, г. Киев, Контрактовая пл., 7
Телефон: (044) 490-82-13
Факс: (044) 490-82-09
Режим работы: понедельник - пятница 9.00 - 12.00, 13.00 - 17.00

 

 


Copyright - Світ курортів. © 2011-2012. Всі права захищені.