Візи та посольства


Угорщина

Угорщина


Документи, які необхідні для подачі в Консульство Угорщини: 

1) АКУРАТНИЙ дійсний закордонний паспорт / проїзний документ дитини, термін дії якого перевищує терміни поїздки мінімум на 6 місяців, з наявністю 2 вільних сторінок для візи і місцем для 4 штампів.

Дитина, якій виповнилося 5 років, повинна бути вписана і вклеєна в паспорт батьків або мати власний проїзний документ / загран. паспорт. У випадку коли дитина вписана в паспорт одного з батьків, то в паспорті повинно бути як мінімум 4 вільні (чисті) сторінки.

2) ОРИГІНАЛ другого закордонного паспорта (якщо є. І не залежно від того, чинний він чи ні)

3) копії шенген віз за останні 5 років

4) дві кольорові фотографії розміром 3,5 х4, 5 (на вписаних дітей теж!), Якісні, на світлому фоні, 80% обличчя (без посмішки, без окулярів, відкритий лоб і вуха). Не скановані! 
Фотографії повинні бути не старше 3 місяців!

5) анкета туриста (обов'язкове заповнення саме нашої анкети) 

6) розписка туриста ()

7) анкета Угорського Консульства ()

Увага: анкета повинна бути роздрукована з використанням двосторонього друку

Просимо звернути увагу! Потрібно два підписи при заповненні анкети:
Підпис у пункті 37 (сторінка 3), пункт 36 - дата заповнення анкети (сторінка 3);
Сторінка 4 правий нижній кут в тому місці, де присутня фраза (Підпис). Підпис має бути чітким, як у закордонному паспорті. Всі інші пункти заповнювати не потрібно!
Сторінка 4 лівий нижній кут в полі "Місце і дата" поставити дату заповнення анкети

8) копія українського паспорта (всіх сторінок з відмітками і штампами)

9) копія свідоцтва про народження (для дітей до 18 років) 

10) копія свідоцтва про шлюб / разторженіе шлюбу

10) нотаріально завірена копія (фотокопія) дозволу батьків на виїзд дитини (до 18 років) за кордон (! Навіть якщо батьки їдуть з дітьми, дозвіл обов'язково від кожного з батьків для Консульства).

- У нотаріальному дозволі обов'язково потрібно вказувати терміни і країни поїздки (вказувати Угорщина та інші країни шенгенської угоди).
- Просимо НЕ передавати оригінал нотаріального дозволу, передавати лише фотокопію. Оригінал дозволу потрібно мати при собі для перетину кордону! У ВИПАДКУ ПЕРЕДАЧІ ОРИГІНАЛУ ДОРУЧЕННЯ, БУДЕМО ВВАЖАТИ, ЩО ЩЕ ОДИН ЕКЗЕМПЛЯР Є У ТУРИСТІВ ДЛЯ ПРЕД'ЯВЛЕННЯ НА КОРДОНІ.

11) копія українського паспорта спонсора (у разі фінансування поїздки)

12) матеріальне забезпечення на поїздку:

Для працюючих: оригінал довідки про доходи за останні 6 місяців з розбивкою зарплати по місяцях, з вказівкою окладу і посади, а також: копію першої сторінки трудової книжки + сторінки з відміткою про зарахування на роботу, завірені печаткою підприємства

Для приватних підприємців: копія свідоцтва про реєстрацію ПП + копія ліцензії / патент ПП + оригінал довідки на фірмовому бланку податкової інспекції про доходи за останній звітний період. Звіти та Декларації - не підходять!

Для пенсіонерів: копія пенсійного свідоцтва + оригінал довідки про розмір пенсії за останні 6 місяців з розбивкою пенсії по місяцях

Для неповнолітніх: оригінал довідки про доходи + копія трудової книжки (завірена печаткою підприємства) одного з батьків разом з НОТАРІАЛЬНОЮ заявою про повне фінансування туристичної поїздки (вказувати Угорщина та інші країни шенгенської угоди) + копії сторінок українського паспорта обох батьків, де є будь-які позначки або штампи!

Для студентів та школярів: оригінал довідки з місця навчання, копія студентського квитка, а також оригінал довідки про доходи + копія трудової книжки (завірена печаткою підприємства) одного їх найближчих родичів разом із НОТАРІАЛЬНОЮ заявою про повне фінансування туристичної поїздки (вказувати Угорщина та інші країни шенгенської угоди), і копію документа, який підтверджує родинні зв'язки спонсора і того, кого фінансують 
       Приклад: Брат спонсорує свою сестру. 
       Для спонсорства необхідні додатково наступні документи: 
       - Копії українського паспорта спонсора (брат) 
       - Копія свідоцтва про народження спонсора (брат) 
       - Копія свідоцтва про народження того, кого спонсорують (сестра) 
       Саме по свідоцтвах про народження можна визначити, що у них одні й ті ж батьки - 
       відповідно дійсно родичі
 

Для безробітних та домогосподарок: оригінал довідки про доходи + копія трудової книжки (завірена печаткою підприємства) одного їх найближчих родичів разом із заявою про повне фінансування туристичної поїздки (вказувати Угорщина та інші країни шенгенської угоди), та копію документа, який підтверджує родинні зв'язки спонсора і того, кого фінансують

У разі, коли довідка про доходи на суму менше 18000 грн. (Сумарно за 6 місяців) потрібно надати один з наступних документів:

- Оригінал довідки / виписки про стан банківського рахунку. Залишок на рахунку повинен бути на ту суму, якої не вистачає до 18000 грн за довідкою з місця роботи. У випадку, якщо довідка з місця роботи відсутня зовсім - залишок на рахунку повинен становити не менше 18000 грн.

- Оригінал довідки про доходи одного з найближчих родичів, разом з НОТАРІАЛЬНОЮ заявою родича про повне фінансування туристичної поїздки.

Також можна до пакету документів додати копії документів, підтверджуючих наявність власності (квартира, машина, земельна ділянка і т.д.)

Вище згадані документи служать виключно для підтвердження матеріального забезпечення на поїздку.

ВАЖЛИВО:
Прийом документів починається за 90 днів і закінчується за 15 днів до початку туру.


Визовая информация:

Анкета для визы в Венгрию

Информация о правилах оформления виз после присоединения к Шенгену

Информация о визе категории "A"

Документы для визы категории "B"

Документы для визы категории "C"

Документы для визы категории "D"

Визовый сбор 


 


Copyright - Світ курортів. © 2011-2012. Всі права захищені.